Varadero Turkiye Forum Ana Sayfası Varadero Turkiye
Mesaj Panosu

SSSAna Safya  SSSAlbum  SSSTakvim  SSSDosya Paylasimi 
 SSSSSS   AramaArama   IletişimIletişim   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı için giriş yapınÖzel mesajlarınızı için giriş yapın   GirişGiriş 

Kaskonuzu nereden yaptiriyorsunuz?
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Varadero Turkiye Forum Ana Sayfası -> Anketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
erginy
Varaderocu

MesajTarih: Wed Jul 28, 2010 4:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,

Ben de Şair sigortadan 1850 TL ye teminatların tümüne sahip kasko yaptırdım. OMM sertifikanız olması durumunda bu bedelden 150-200 TL indirim söz konusu olabiliyormuş.

Saygılar.
Özkan
Varaderocu

MesajTarih: Wed Jul 28, 2010 5:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 tane aracın kaskosu var zaten o yüzden ağır geliyor üçüncü kasko.
Birde en pahalısı motorsiklet kaskosu. Artık bir yolunu bulacağız yaptırmak lazım kasko.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Özkan
Varaderocu

MesajTarih: Wed Jul 28, 2010 5:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Axa sigortaya sordum indirimsiz 2005 model standart varadero için 2300TL fiyat verdiler.
Kasko değeri 12330 TL görünen bir araç için şaka gibi.
Peki çalınma durumunda görünen kasko değerini mi ödüyorlar acaba.
Diğer aracımın %60 hasarsızlık indirimi var onun sigortasını varadero ya aktarmak daha mantıklı gibi. Birde şair sigorta ile görüşmek lazım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erginy
Varaderocu

MesajTarih: Thu Jul 29, 2010 6:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Özkan demiş ki:
Axa sigortaya sordum indirimsiz 2005 model standart varadero için 2300TL fiyat verdiler.
Diğer aracımın %60 hasarsızlık indirimi var onun sigortasını varadero ya aktarmak daha mantıklı gibi. Birde şair sigorta ile görüşmek lazım.

İsterseniz bir de Anadolu Sigorta ya sorun. Üçüncü ağızlardan, 2010 Kawasaki Versys i olan birisinin Anadolu Sigorta dan 900 TL ye hiçbir muafiyet olmadan kasko yaptırdığını duydum. Bana pek inandırıcı gelmedi, lakin bunu söyleyen bir motosiklet bayisi. Eğer öyleyse kasko için 1850 TL veren birisi olarak kendimi çok kötü hissedeceğim.
nakturk
Varaderocu

MesajTarih: Fri Jul 30, 2010 11:18 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erginy demiş ki:
Özkan demiş ki:

İsterseniz bir de Anadolu Sigorta ya sorun. Üçüncü ağızlardan, 2010 Kawasaki Versys i olan birisinin Anadolu Sigorta dan 900 TL ye hiçbir muafiyet olmadan kasko yaptırdığını duydum. Bana pek inandırıcı gelmedi, lakin bunu söyleyen bir motosiklet bayisi. Eğer öyleyse kasko için 1850 TL veren birisi olarak kendimi çok kötü hissedeceğim.

Bu sene kaskom bitince bende elalem ne kadar ucuz yaptırıyormuş diye koşturdum durdum tanıdıklar filan ama bahsedilen rakamlarda bir teklif almam mümkün olmadı, şair ile cuzzi farkları olan teklifler aldım (seninkine yakın bir bedel)
Üstüne üstlük ben adamların peşinden koşturdum ki o beni deli etti, teklif diyorum tamam diyorlar vereceğiz bek bekle araya soran yok, sanki para vermeyeceğiz karşılığında.

Oysa 3 senedir Şair ile çalışıyorum Ankara'da olduğum için görmüşlüğüm tanışmışlığım da yok. İlk motorum Shadow'un 300km de arka tekeri patladı bir telefon, hayhay hemen çekici geldi servise götürüldü. Ondan sonra bir şerefsiz Shadow'un depoya anahtarla imza atmış, görmediler bile hayhay servise depo değişti, depo kaskoya ödediğimden daha pahalı idi artıya geçtim smile

Vara ya ikinci kaskoyu yaptırırken arayışlara girince onlara da sordum Ergo istemezseniz daha uygun fiyatlar çıkarabiliriz ama Ergo'yu tavisye ederiz, diğerleri motosiklet sigortasında yeni sonra size mahçup oluruz dediler.

Ben açıkçası zaten taksitle macera aramaya gerek yok değip gene Şair den Ergo için sigorta yaptırdım, acenta dan çok memnunum Ergo da sıkıntı çıkarmadı önceki örnekte. Bütün mesele hasarsızlık ve kapsam anladığım elma-armut karşılaştırması oluyor öbür türlü.

Bu arada hoşgeldin, plakan KRP mi ?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Olgun
Varaderocu

MesajTarih: Tue Aug 03, 2010 1:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben 2006'dan beri Yüces Sigortadan yaptırıyorum. Tüm hizmetleri aynı anda alıyorum, poliçelerimin bitimini, araç ve plaka değişimlerimi vs benim adıma takip edip yapıyorlar. Bu yıl için yanlış hatırlamıyor isem 700 TL civarında tuttu kaskom. Sahibi zaten bir Varaderocu (Black Hero), e daha ne olsun Applause

İlgilenenler için kontak numarası :0312 425 4 666, 05326161285(Cüneyt)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder Yahoo Messenger
erginy
Varaderocu

MesajTarih: Wed Aug 11, 2010 12:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nakturk demiş ki:
erginy demiş ki:
Özkan demiş ki:

Bu sene kaskom bitince bende elalem ne kadar ucuz yaptırıyormuş diye koşturdum durdum tanıdıklar filan ama bahsedilen rakamlarda bir teklif almam mümkün olmadı, şair ile cuzzi farkları olan teklifler aldım (seninkine yakın bir bedel)
Üstüne üstlük ben adamların peşinden koşturdum ki o beni deli etti, teklif diyorum tamam diyorlar vereceğiz bek bekle araya soran yok, sanki para vermeyeceğiz karşılığında.

Oysa 3 senedir Şair ile çalışıyorum Ankara'da olduğum için görmüşlüğüm tanışmışlığım da yok. İlk motorum Shadow'un 300km de arka tekeri patladı bir telefon, hayhay hemen çekici geldi servise götürüldü. Ondan sonra bir şerefsiz Shadow'un depoya anahtarla imza atmış, görmediler bile hayhay servise depo değişti, depo kaskoya ödediğimden daha pahalı idi artıya geçtim smile

Vara ya ikinci kaskoyu yaptırırken arayışlara girince onlara da sordum Ergo istemezseniz daha uygun fiyatlar çıkarabiliriz ama Ergo'yu tavisye ederiz, diğerleri motosiklet sigortasında yeni sonra size mahçup oluruz dediler.

Ben açıkçası zaten taksitle macera aramaya gerek yok değip gene Şair den Ergo için sigorta yaptırdım, acenta dan çok memnunum Ergo da sıkıntı çıkarmadı önceki örnekte. Bütün mesele hasarsızlık ve kapsam anladığım elma-armut karşılaştırması oluyor öbür türlü.

Bu arada hoşgeldin, plakan KRP mi ?

Evet plakam KRP. Ankara da Kirpi Bar ın sahibi Ali Bey den aldım motoru. Bu arada umarım 1800 tl kasko vererek zarar etmemişimdir. Çünkü 700 tl veren gördüm bu formun son mesajında.
ÖNOL TAŞÖZ
Varaderocu

MesajTarih: Wed Aug 11, 2010 1:37 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben de Şair Sigorta'dan kaskoluyum. Sertifika indirimi biraz daha yüksek bir rakam. Koruma demiri ile epey bir düşüyor toplam bedel.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Varadero Turkiye Forum Ana Sayfası -> Anketler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Tüm hakları saklıdır, hak sahibinin yazılı izini olmaksızın kullanılamaz © 2006 VaraderoTurkiye