| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
erginy Varaderocu

|
Tarih: Tue Jul 27, 2010 7:51 pm Mesaj konusu: Ankara dan bir tay (varadero) sahibi :) |
|
|
Merhabalar.
İsmim Ergin YILMAZ yaşım 26. Bir devlet kurumunun Bilgi İşlem Sistem Yönetimi kısmında görev yapmaktayım.
İlk motorumu bundan 3 yıl önce aldım. Sanki uzun süre motosiklet kullanıyorum gibi davranıp Suzuki GSX 750 F (canavar bir şey) ile iki teker macerasına atıldım. Bu arada bir kaç motoru kısa süreli kullanma şerefine eriştim. Bunların arasında Honda Transalp, Kawasaki ZL 600, BMW K1200GS. Tabi bu motorların sahibi değildim. Bu arada motosiklet kilometre tecrübem sadece 30.000 km.
Varadero ya sahibi olmaya nasıl karar verdim derseniz:
Motorumu satmış ve bu ülkede, bu ülkenin yollarında ve sürücülerinin arasında motor kullanılmaz dediğim anda ve bir arkadaşımla barda demleniyor iken. Ayışığının üzerinde parlak haleler oluşturduğu bir Tay ı farkettim. Bilmiyorum belki de alkolün tesiriydi bu. Arkadaşım (Transalp sahibi) bu Varadero nun satılık olduğunu ve bu barın sahibinin olduğunu söyledi.
O gece hep o motoru düşündüm Ve almaya karar verdim. Şimdi o bende. Ve neyseki benim.
Motoru yeni almanın heyecanı ile internet sitelerini araştırıyordum. Özellikle de Haynes in servis kılavuzunu bulmaya çalışıyordum (şunu da söyleyim, motorun ufak tefek arızaları ve rutin bakımlarını kendim yaparım). Bu esnada elinde bu kılavuz olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim. Neyse konuya dönelim, varadero türkiye forum una arama motorunda rast geldim ve üye olmak istedim. Sağolsun Erkut Bey, benim gerçek bir varadero sahibi olduğuma kanaat getirdiği vakit (Tescil Belgesi Beyanı ile) foruma üye oldum.
Bilginin ve tecrübenin insanlar arasındaki iletişimle en yüksek noktaya erişeceğini düşünüyor ve bu forumdan samimi arkadaşlıkların oluşmasını umut ediyorum. Umarım burdaki arkadaşlarla aramızdaki bilgi aktarımı, yapılan gezi ve toplantılarla motor tecrübemin ilerlemesini sağlarım.
Beni aranıza kabul etmeniz dileği ile herkese saygılar. Hoşbulduk
Nerdeyse unutuyordum, işe gidip gelirken kullandığım aracım ise Suzuki nin bir scooter ı. Ancak o tam bir atom karınca. Ona da bayılıyorum ve kendisine haksızlık etmek istemem. Belki çok vardır bu ismi motoruna koyan insan, ama ben de scooter ıma sadece Atom Karınca diyorum. Canım o benim. (insan emeğinin üzerinde olduğu her türlü şeye özellikle de motosikletin her türüne hastayım). |
|
| Başa dön |
|
 |
cenkburak Varaderocu

|
Tarih: Tue Jul 27, 2010 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| aramıza hoş geldin, ben de yeni bir varadero sahibi ve varadero türkiye üyesiyim. sana şu kadarını söyleyebilirim ki buradakiler gerçekten bilgi ve tecrübelerini sonuna kadar paylaşan insanlar. ben burada olmaktan gerçekten çok mutluyum. varaderomla ve motor kullanımıyla ilgili her konuda danışabileceğim insanlar olduğunu bilmek çok güzel. tekrar hoş geldin. |
|
| Başa dön |
|
 |
thunderbird Varaderocu

|
Tarih: Tue Jul 27, 2010 11:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
yeni motorunuz hayırlı olsun
aramıza hoşgeldiniz
kazasız keyifli sürüşler _________________ irfan yigiter
2004 abs varadero
34 rcm 93 |
|
| Başa dön |
|
 |
levent Varaderocu

Kayıt: 03 Oct 2006 Mesajlar: 1831 Nerden: Küçükyalı/İSTANBUL
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 7:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Ergin, aramıza hoşgeldin.
Görüşmek üzere...  |
|
| Başa dön |
|
 |
erginy Varaderocu

|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 8:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Herkese çok teşekkür ederim. Hoşbulduk.  _________________ *** İnsan emeğine haiz olan herşeye ve özellikle de motosikletin her türüne hastayım. *** |
|
| Başa dön |
|
 |
VARADORA Admin

Kayıt: 22 Sep 2006 Mesajlar: 1308 Nerden: Istanbul/Anadolu
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 9:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz... _________________
Erkut DORA
My name is Dora, VaraDora!
34 SJS 01 |
|
| Başa dön |
|
 |
Burak Admin

|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 10:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Ergin hoşgeldin
Bayılıyorum böyle samimi ve hikayesi olan tanışma mesajlarına
Klavuz ve Vara bakımı hk her türlü bilgi için yine Ankara'dan Hakkı Bayhan ile irtibat kurabilirsin, Yıldız'da ofisi var, birbirinize çok katkınız olur
Forumda iyi eğlenceler  _________________ Burak ERDAL
nburakerdal@gmail.com
Karanlıktan korkan çocuğu hoşgörebiliriz. Yaşamda asıl trajedi; yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır.
PLATO |
|
| Başa dön |
|
 |
Mehmet Gurarslan Varaderocu
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
Aramıza hoş geldiniz.  _________________ 34 TG 1766
Turuncu Vara
İzmir |
|
| Başa dön |
|
 |
Vararookie Varaderocu

Kayıt: 23 Jan 2009 Mesajlar: 357 Nerden: Kozyatağı/İstanbul
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 12:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ergin hoşgeldin
motorun hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
görüşmek üzere _________________ Rıfat Bozacıoğlu
Vararookie
34 EEM 98 - Rebel Yell
0533 309 6048 |
|
| Başa dön |
|
 |
esas Varaderocu
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| hoşgeldiniz |
|
| Başa dön |
|
 |
erginy Varaderocu

|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 1:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Değerli zamanınızı harcayıp bana hoşgeldin mesajı yazdığınız için çok teşekkürler. Hoşbulduk. _________________ *** İnsan emeğine haiz olan herşeye ve özellikle de motosikletin her türüne hastayım. *** |
|
| Başa dön |
|
 |
AHMET BATUR Varaderosuz
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 3:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz  _________________ AHMET BATUR
KaraVara 06
0533 239 28 15 |
|
| Başa dön |
|
 |
ArDa Varaderocu

|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ergin hoşgeldin yaa çok içten yazmışsın bayıldım kardeşim. tanışmak ümidiyle..
ancak sen geldin, bende gidiyorum sanırım. üzücü bir hamleyle benim yavruyu satma kararı aldım. bu sefere kesin.. satmadan birlikte iki tur atmak isterim.
Çok sakat mevzu bak yine içlendim ((((( _________________ ArDa
2006 kırmızı mavi beyaz
06 AE 8129
Arh-
PMSA |
|
| Başa dön |
|
 |
SADUN-BORO Varaderocu

Kayıt: 10 Nov 2009 Mesajlar: 210 Nerden: İstanbul-Çekmeköy
|
Tarih: Wed Jul 28, 2010 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ergin hoş geldin  _________________ Önce eğitim, sonrada full koruma şart...
Sadun Şanal
Varadero - 2004
34 ZK 8768
0 Rh (-) / 0532 486 31 88 |
|
| Başa dön |
|
 |
Demir At Varaderocu

|
Tarih: Thu Jul 29, 2010 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin Engin... Varadero estetik olarak çok havalı ve güzel bir motor olmamasına rağmen (şahsi görüşümdür) Kullananı kendine aşık eden bir motosiklettir ( bu da şahsi görüşümdür). Şu an motorumu sattım ama hedefim daha yeni bir varaderodur.  _________________ Tecrübe yaşınız ve yediğiniz kazıkların bileşkesidir...
Aydın Kutlu
Motosiklet : Varadero '06 (resimlerde kaldı )
Boy : 169  |
|
| Başa dön |
|
 |
|