Varadero Turkiye Forum Ana Sayfası Varadero Turkiye
Mesaj Panosu

SSSAna Safya  SSSAlbum  SSSTakvim  SSSDosya Paylasimi 
 SSSSSS   AramaArama   IletişimIletişim   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı için giriş yapınÖzel mesajlarınızı için giriş yapın   GirişGiriş 

Kaskonuzu nereden yaptiriyorsunuz?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Varadero Turkiye Forum Ana Sayfası -> Anketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sarp_72
Varaderocu

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 1:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

necdet demiş ki:
Ben hiç bir zaman alarm, disk kilidi filan gibi zımbırtılarla uğraşmayı sevmiyorum. Hem motora zarar veriyorlar hemde onların yüzünden oluşan zararları kaskodan alamazsınız.
Bin ytl nin üzerinde kasko yaptırıyoruz hemde kalkıp ağaca , oraya buraya bağlıyoruz. Sonrada çıt deyip kesip alıp gidiyorlar yeterki almayı kafalarına koysunlar.
Valla sigortaya bu kadar para ödedikten sonra ben ne düşünücem sigorta düşünsün banane der geçerim.

Valla ben varayı hiç gözönünden ayırmıyorum ve evdede kapalı garajımda duruyor. Ama alarm olayı gerekli sanırım.En azından kediler için Very Happy Şu kasko meselesine takıldımda üstat geçenlerde sordum kasko için axa oyak 3000 ytl dedi ve dumur oldum siz kaskoyu nerden yaptırıyorsunuz?
Freeland
Varaderocu

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 9:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim bildiğim kadarı ile Kaskoyu en iyi fiyat isviçre sigorta veriyor.
Bir çok motorcu isviçre sigortadan kasko yapıyorlar.

Kedi içinde Bırandanın altına koltuğun üzerine birtane çöp poşeti ser bak bakalım bir kedi geliyormu ne hikkmetse sevmiyorlar.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder MSN Messenger
necdet
Varaderocu

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 10:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben her zaman arabamıda motorumuda şair sigortada yaptırıyorum.
Kendisi çok iyi niyetli , dürüst ve yardım sever bir akadaştır. Ayrıca kendiside motorcu bir dostumuz. Tavsiye ederim.

http://www.sairsigorta.com deki linkten kendisine ulaşabiirsin.
İstanbul
necdet.yetisgen@varaderoturkiye.com

0 505 375 13 49
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tamer
Varaderocu

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 1:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben 3 senedir Sigortalarımı isviçre sigorta acentası Murat Taşçı adlı arkadaşa yaptırıyorum, http://mrtsigorta.com kendisi supereva riderlardandır. Ondan da teklif alabilirsiniz.
www.kikla.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rengerrenk
Varaderocu

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 3:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende yıllardır İsviçre sig dan yaptırıyorum.. Rakam diğerlerine göre çok çok uygun, bence önemlisi açık alan hırsızlığınıda kapsama alanına alıyorlar. "illahada kapalı alanda par edeceksin" diye zorunlulukları yok..
Tabii yurt dışında motoru çaldırınca Black Hero ile birlikte ulen şimdi ne po.. yicez? dedik.. Uluslararası sınırlarda bu kasko işe yaramıyor.. Laughing

RengerrenkKaraVara
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HUN
Varaderocu

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 6:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İsviçre sigorta

Varaderosuz....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder
VARADORA
Admin

MesajTarih: Sun Sep 16, 2007 10:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rengerrenk demiş ki:
bende yıllardır İsviçre sig dan yaptırıyorum.. Rakam diğerlerine göre çok çok uygun, bence önemlisi açık alan hırsızlığınıda kapsama alanına alıyorlar. "illahada kapalı alanda par edeceksin" diye zorunlulukları yok..
Tabii yurt dışında motoru çaldırınca Black Hero ile birlikte ulen şimdi ne po.. yicez? dedik.. Uluslararası sınırlarda bu kasko işe yaramıyor.. Laughing

ben de İsviçre sigortalıyım.Şair'den.Ayrıca bilginiz olsun,yurt dışına çıkarken 15 günlük yurt dışı paketi ekliyorlar poliçene,orda da rahat ediyorsun.Yaklaşık 150 YTL. gibi birşeydi sanırım.

Erkut DORA
My name is Dora, VaraDora!
34 SJS 01
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Burak
Admin

MesajTarih: Mon Sep 17, 2007 10:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ak Sigortadaydım, muafiyetleri vardı o nedenle muafiyet uygulamayan (açık alan hırsızlığı gibi) İsviçre Sigortaya geçtim. Mototal'daki acenteden yaptırdım.

Tedbir bizden Tevekkül Allahtan... -bu da içinde bulunduğumuz ayın anlam önemine binaen söylenmiştir- Laughing

nburakerdal@gmail.com

Karanlıktan korkan çocuğu hoşgörebiliriz. Yaşamda asıl trajedi; yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır.
PLATO
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder
keykey
Admin

MesajTarih: Mon Sep 17, 2007 5:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaskonuzu yaptirirken mali mesuliyetlere dikkat edeniniz hic oldu mu??
sarp_72
Varaderocu

MesajTarih: Mon Sep 17, 2007 8:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesuliyet konusunu hiç araştırmadım.Ortalama kaskolama bedelleri ne civarda ?
keykey
Admin

MesajTarih: Tue Sep 18, 2007 8:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İhtiyari mali mesuliyet teminatı: Bir kaza durumunda başka araç ve kişilere zarar vermeniz halinde bu zararı ödemekle yükümlüsünüzdür. Eğer yeterli düzeyde bir ihtiyari mali mesuliyet teminat bedeli belirlemişseniz tüm bu zararları sizin yerinize sigorta şirketi karşı tarafa öder.

Soru 1.
300 kg'lik 'dero ile "cins" bir X5'de gobekten girdiniz, hasar kac paralik olacaktir? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??

Soru 2.
300 kg'luk 'dero ile "cins" X5'e girdikten hemen sonra Supermen tarzi 50 mt uzun atlama yaptiniz. 10 kiriginiz ve 5 catlaginiz var, hazir hastaneye gitmisken yogun bakimda biraz kalayim dediniz, ozel hastaneye kac para bayilacaksiniz? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??

Soru 2'ye yardimci olmasi umidiyle size bi ip ucu vereyim; benim ayak bilegimde 3 catlak/kirik = 15,000 YTL
rengerrenk
Varaderocu

MesajTarih: Tue Sep 18, 2007 9:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

keykey demiş ki:
İhtiyari mali mesuliyet teminatı: Bir kaza durumunda başka araç ve kişilere zarar vermeniz halinde bu zararı ödemekle yükümlüsünüzdür. Eğer yeterli düzeyde bir ihtiyari mali mesuliyet teminat bedeli belirlemişseniz tüm bu zararları sizin yerinize sigorta şirketi karşı tarafa öder.

Soru 1.
300 kg'lik 'dero ile "cins" bir X5'de gobekten girdiniz, hasar kac paralik olacaktir? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??

Soru 2.
300 kg'luk 'dero ile "cins" X5'e girdikten hemen sonra Supermen tarzi 50 mt uzun atlama yaptiniz. 10 kiriginiz ve 5 catlaginiz var, hazir hastaneye gitmisken yogun bakimda biraz kalayim dediniz, ozel hastaneye kac para bayilacaksiniz? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??

Soru 2'ye yardimci olmasi umidiyle size bi ip ucu vereyim; benim ayak bilegimde 3 catlak/kirik = 15,000 YTL

Anxious .. sigartacın ner DEEEE???

RengerrenkKaraVara
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Jyrays
Varaderocu

MesajTarih: Wed Sep 19, 2007 9:52 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SAIR sigorta! Wink

The WANDERER
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
vd9520
Misafir

MesajTarih: Wed Sep 19, 2007 10:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2007 model Varadero için kaskomu, tüm aksesuarları da ( varadero üst ve yan çantalar ile koruma demiri ) dahil olmak üzere, 30.700.-YTL değer üstünden 7 taksitte ödemek üzere toplam 1.834 YTL'ye Ergoİsviçre sigortadan yaptırdım.

Teminatlara her türlü ( kapalıgaraj şartsız ) çalınma, çarpışma ile birlikte Keykey'in belirttiği 3. şahıs bedeni zararlar için kaza başı 15.000.-YTL , 3. şahıs maddi zararlar içinse 5.000.- YTL teminat da dahil...

Araştırdığım kadarıyla İsviçre Sigorta kaza öncesi teminat ve fiyat anlamında iyi bir seçenek. Ancak sigortada asıl önemli husus riskin gerçekleştiği zaman ki hasar ödeme performansıdır. Şimdilik bu konuda tecrübe sahibi değilim, umarım hiçbirimiz de olmayız... smile

Selamlar
Başa dön
zimboo
Varaderocu

MesajTarih: Wed Sep 19, 2007 11:48 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum bende Koc Allianz sigorta acentesiyim bu şirketle ilgili hertürlü sorunuza ve sorununuza yardımcı olmaya çalışırım

erkan.talu@varaderoturkiye.com

nerede olduğuna aldırmıyorsan kaybolmuş sayılmazsın
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-posta'yı gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Varadero Turkiye Forum Ana Sayfası -> Anketler Tüm zamanlar GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Tüm hakları saklıdır, hak sahibinin yazılı izini olmaksızın kullanılamaz © 2006 VaraderoTurkiye