| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
sarp_72 Varaderocu

|
Tarih: Sun Sep 16, 2007 1:41 am Mesaj konusu: |
|
|
| necdet demiş ki: | Ben hiç bir zaman alarm, disk kilidi filan gibi zımbırtılarla uğraşmayı sevmiyorum. Hem motora zarar veriyorlar hemde onların yüzünden oluşan zararları kaskodan alamazsınız.
Bin ytl nin üzerinde kasko yaptırıyoruz hemde kalkıp ağaca , oraya buraya bağlıyoruz. Sonrada çıt deyip kesip alıp gidiyorlar yeterki almayı kafalarına koysunlar.
Valla sigortaya bu kadar para ödedikten sonra ben ne düşünücem sigorta düşünsün banane der geçerim. |
Valla ben varayı hiç gözönünden ayırmıyorum ve evdede kapalı garajımda duruyor. Ama alarm olayı gerekli sanırım.En azından kediler için Şu kasko meselesine takıldımda üstat geçenlerde sordum kasko için axa oyak 3000 ytl dedi ve dumur oldum siz kaskoyu nerden yaptırıyorsunuz? _________________ primum non necere... |
|
| Başa dön |
|
 |
Freeland Varaderocu

|
Tarih: Sun Sep 16, 2007 9:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Benim bildiğim kadarı ile Kaskoyu en iyi fiyat isviçre sigorta veriyor.
Bir çok motorcu isviçre sigortadan kasko yapıyorlar.
Kedi içinde Bırandanın altına koltuğun üzerine birtane çöp poşeti ser bak bakalım bir kedi geliyormu ne hikkmetse sevmiyorlar. _________________ Yaşadıklarımdan Öğrendiğim birşey var
Yaşadınmı Dolu Dolu Yaşayacaksın Hayatı...
34 BA 485 |
|
| Başa dön |
|
 |
necdet Varaderocu

|
Tarih: Sun Sep 16, 2007 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben her zaman arabamıda motorumuda şair sigortada yaptırıyorum.
Kendisi çok iyi niyetli , dürüst ve yardım sever bir akadaştır. Ayrıca kendiside motorcu bir dostumuz. Tavsiye ederim.
http://www.sairsigorta.com deki linkten kendisine ulaşabiirsin. _________________ Necdet YETİŞGEN -
ST 1300 Peder Pan VaraPan
XL 1000 V ABS VaraVara
İstanbul
necdet.yetisgen@varaderoturkiye.com
0 505 375 13 49 |
|
| Başa dön |
|
 |
Tamer Varaderocu

Kayıt: 05 Jun 2007 Mesajlar: 139 Nerden: Acibadem/Istanbul
|
|
| Başa dön |
|
 |
rengerrenk Varaderocu

|
Tarih: Sun Sep 16, 2007 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende yıllardır İsviçre sig dan yaptırıyorum.. Rakam diğerlerine göre çok çok uygun, bence önemlisi açık alan hırsızlığınıda kapsama alanına alıyorlar. "illahada kapalı alanda par edeceksin" diye zorunlulukları yok..
Tabii yurt dışında motoru çaldırınca Black Hero ile birlikte ulen şimdi ne po.. yicez? dedik.. Uluslararası sınırlarda bu kasko işe yaramıyor..  _________________ Ramazan KÖYMEN
RengerrenkKaraVara |
|
| Başa dön |
|
 |
HUN Varaderocu

Kayıt: 02 Oct 2006 Mesajlar: 368 Nerden: İSTANBUL/ANADOLU YAKASI
|
Tarih: Sun Sep 16, 2007 6:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
İsviçre sigorta _________________ Şenol HUN/1970
Varaderosuz.... |
|
| Başa dön |
|
 |
VARADORA Admin

Kayıt: 22 Sep 2006 Mesajlar: 1308 Nerden: Istanbul/Anadolu
|
Tarih: Sun Sep 16, 2007 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| rengerrenk demiş ki: | bende yıllardır İsviçre sig dan yaptırıyorum.. Rakam diğerlerine göre çok çok uygun, bence önemlisi açık alan hırsızlığınıda kapsama alanına alıyorlar. "illahada kapalı alanda par edeceksin" diye zorunlulukları yok..
Tabii yurt dışında motoru çaldırınca Black Hero ile birlikte ulen şimdi ne po.. yicez? dedik.. Uluslararası sınırlarda bu kasko işe yaramıyor..  |
ben de İsviçre sigortalıyım.Şair'den.Ayrıca bilginiz olsun,yurt dışına çıkarken 15 günlük yurt dışı paketi ekliyorlar poliçene,orda da rahat ediyorsun.Yaklaşık 150 YTL. gibi birşeydi sanırım. _________________
Erkut DORA
My name is Dora, VaraDora!
34 SJS 01 |
|
| Başa dön |
|
 |
Burak Admin

|
Tarih: Mon Sep 17, 2007 10:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Ak Sigortadaydım, muafiyetleri vardı o nedenle muafiyet uygulamayan (açık alan hırsızlığı gibi) İsviçre Sigortaya geçtim. Mototal'daki acenteden yaptırdım.
Tedbir bizden Tevekkül Allahtan... -bu da içinde bulunduğumuz ayın anlam önemine binaen söylenmiştir-  _________________ Burak ERDAL
nburakerdal@gmail.com
Karanlıktan korkan çocuğu hoşgörebiliriz. Yaşamda asıl trajedi; yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır.
PLATO |
|
| Başa dön |
|
 |
keykey Admin

Kayıt: 19 Sep 2006 Mesajlar: 993 Nerden: Yesilkoy, Istanbul
|
Tarih: Mon Sep 17, 2007 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kaskonuzu yaptirirken mali mesuliyetlere dikkat edeniniz hic oldu mu?? _________________ Korkut |
|
| Başa dön |
|
 |
sarp_72 Varaderocu

|
Tarih: Mon Sep 17, 2007 8:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mesuliyet konusunu hiç araştırmadım.Ortalama kaskolama bedelleri ne civarda ? _________________ primum non necere... |
|
| Başa dön |
|
 |
keykey Admin

Kayıt: 19 Sep 2006 Mesajlar: 993 Nerden: Yesilkoy, Istanbul
|
Tarih: Tue Sep 18, 2007 8:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
İhtiyari mali mesuliyet teminatı: Bir kaza durumunda başka araç ve kişilere zarar vermeniz halinde bu zararı ödemekle yükümlüsünüzdür. Eğer yeterli düzeyde bir ihtiyari mali mesuliyet teminat bedeli belirlemişseniz tüm bu zararları sizin yerinize sigorta şirketi karşı tarafa öder.
Soru 1.
300 kg'lik 'dero ile "cins" bir X5'de gobekten girdiniz, hasar kac paralik olacaktir? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??
Soru 2.
300 kg'luk 'dero ile "cins" X5'e girdikten hemen sonra Supermen tarzi 50 mt uzun atlama yaptiniz. 10 kiriginiz ve 5 catlaginiz var, hazir hastaneye gitmisken yogun bakimda biraz kalayim dediniz, ozel hastaneye kac para bayilacaksiniz? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??
Soru 2'ye yardimci olmasi umidiyle size bi ip ucu vereyim; benim ayak bilegimde 3 catlak/kirik = 15,000 YTL _________________ Korkut |
|
| Başa dön |
|
 |
rengerrenk Varaderocu

|
Tarih: Tue Sep 18, 2007 9:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| keykey demiş ki: | İhtiyari mali mesuliyet teminatı: Bir kaza durumunda başka araç ve kişilere zarar vermeniz halinde bu zararı ödemekle yükümlüsünüzdür. Eğer yeterli düzeyde bir ihtiyari mali mesuliyet teminat bedeli belirlemişseniz tüm bu zararları sizin yerinize sigorta şirketi karşı tarafa öder.
Soru 1.
300 kg'lik 'dero ile "cins" bir X5'de gobekten girdiniz, hasar kac paralik olacaktir? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??
Soru 2.
300 kg'luk 'dero ile "cins" X5'e girdikten hemen sonra Supermen tarzi 50 mt uzun atlama yaptiniz. 10 kiriginiz ve 5 catlaginiz var, hazir hastaneye gitmisken yogun bakimda biraz kalayim dediniz, ozel hastaneye kac para bayilacaksiniz? Bunun ne kadarini zorunlu sigortaniz, ne kadarini kaskonuz odeyecek??
Soru 2'ye yardimci olmasi umidiyle size bi ip ucu vereyim; benim ayak bilegimde 3 catlak/kirik = 15,000 YTL |
.. sigartacın ner DEEEE??? _________________ Ramazan KÖYMEN
RengerrenkKaraVara |
|
| Başa dön |
|
 |
Jyrays Varaderocu
|
Tarih: Wed Sep 19, 2007 9:52 am Mesaj konusu: |
|
|
SAIR sigorta!  _________________ Jyrki aka "Yürki"
The WANDERER
 |
|
| Başa dön |
|
 |
vd9520 Misafir
|
Tarih: Wed Sep 19, 2007 10:29 am Mesaj konusu: |
|
|
2007 model Varadero için kaskomu, tüm aksesuarları da ( varadero üst ve yan çantalar ile koruma demiri ) dahil olmak üzere, 30.700.-YTL değer üstünden 7 taksitte ödemek üzere toplam 1.834 YTL'ye Ergoİsviçre sigortadan yaptırdım.
Teminatlara her türlü ( kapalıgaraj şartsız ) çalınma, çarpışma ile birlikte Keykey'in belirttiği 3. şahıs bedeni zararlar için kaza başı 15.000.-YTL , 3. şahıs maddi zararlar içinse 5.000.- YTL teminat da dahil...
Araştırdığım kadarıyla İsviçre Sigorta kaza öncesi teminat ve fiyat anlamında iyi bir seçenek. Ancak sigortada asıl önemli husus riskin gerçekleştiği zaman ki hasar ödeme performansıdır. Şimdilik bu konuda tecrübe sahibi değilim, umarım hiçbirimiz de olmayız...
Selamlar |
|
| Başa dön |
|
 |
zimboo Varaderocu

|
Tarih: Wed Sep 19, 2007 11:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum bende Koc Allianz sigorta acentesiyim bu şirketle ilgili hertürlü sorunuza ve sorununuza yardımcı olmaya çalışırım _________________ Erkan TALU (zimboo)
erkan.talu@varaderoturkiye.com
nerede olduğuna aldırmıyorsan kaybolmuş sayılmazsın |
|
| Başa dön |
|
 |
|